Privacy International: Google bedreigt privacy

Door Niels van Veen, 11 June 2007

Privacy International heeft onderzoek gedaan naar de manier waarop grote internet bedrijven omgaan met de privacy van hun klanten. Google bungelt onderaan de ranglijst en wordt gekwalificeerd als “vijand van de privacy”. Inmiddels zijn Google en Privacy International verzeild geraakt in een hevige twist; zie ook de open brief van Privacy International aan Google.

Artikel in Webwereld.

Reacties

Commentaar is gesloten

  1. Lode 11 June, 2007 18:44:35

    Een beetje raar vind ik het wel hoor.. Google is niet slechter dan al die andere bedrijven zoals MS. Het enige wat Google doet waarmee ze zo in die lijst kunnen komen is omdat ze zelf zeggen dat en wat ze bewaren. Iets wat ik eigenlijk alleen maar een goed punt vind.