Prometeus - The Media Revolution

Door Mieke van Heesewijk, 27 June 2007

Interessante visie op hoe de media zich de komende jaren gaan ontwikkelen:

Reacties

Commentaar is gesloten

  1. Hervé Maas 22 November, 2007 10:48:35

    Maar de vraag is gaat het zo gebeuren. Ik geloof er overigens wel in stiekem merk je het nu al in de wereld. Het gaat mensen bijvoorbeeld niet zo zeer om wat product eigenschappen zijn maar om wat anderen er van vinden, waar zij het voor gebruiken, hoe de ervaringen er mee zijn. Op dit moment wordt er over alles iets geschreven door iedereen.
    De waarheid is hoe mensen het ervaren, dit wordt steeds duidelijker en we zijn er steeds opener in! We zijn dus al pro-sumenten, producent en consument van informatie. Dit zijn we altijd al geweest alleen het was nog nooit zo duidelijk!