Microsoft stemt in met eisen Europese Commissie

Door Margreth Verhulst, 22 October 2007

BRUSSEL - Microsoft heeft ingestemd met de in 2004 door de Europese Commissie gestelde eis dat het informatie over zijn producten beschikbaar stelt aan andere softwarefabrikanten. Lees verder: http://www.nu.nl/news/1283244/50/Microsoft_stemt_in_met_eisen_Europese_Commissie.html

Reacties

Commentaar is gesloten

  1. I 30 October, 2007 16:58:21

    Microsoft moet gewoon niet monopolie beginnen, als deze nou informatie deelt misschien kunnen andere producten dan ook nieuwe software ontwikkelen zodat concurentie onstaat. Dat wil microsoft zeker weten niet, maar waneer er geconcureerd wordt dan wordt software beter gemaakt en meestal nog goedkoper ook.

    Microsoft komt er nog goed vanaf, want monopolie spelen is volgens de wet ten strengste verboden lijkt mij?

    Gewoon lekker laten concuren en als het nog niet werkt, verhoog de boetes niet een bedrijf die monopolie speelt kan de prijzen zelf bepalen omdat mensen die software nodig hebben toch daar alleen kunnen halen en Microsoft zal de software waarschijnlijk toch weer die software verhogen. Het lijkt mij om hardere maatregelen te nemen door d Europese Commissie die Microsoft verbitterd achterlaat. Ze moeten op de feiten worden gedrukt en moeten harder worden aangepakt. *(Geen reactie!)